Rolluiken2019-03-05T23:38:01+00:00

Rolluiken. Meer voordelen dan je denkt.

Met rolluiken kan je de hele dag door genieten hoe jij dat wilt. Liever gedempt licht in je woonkamer tijdens een zonovergoten dag? Of slaap je graag in de volledige duisternis? Met rolluiken kies je zelf hoeveel licht je in je woning toelaat door de rolluiken op de gewenste hoogte neer te laten.

Veiligheid & privacy

Onze rolluiken geven een veilig gevoel en werken inbraakvertragend.  Dankzij de versterkte onderlat en veiligheidsgeleiders komen indringers je woning niet makkelijk binnen.

Je schermt je huis bovendien af tegen indiscrete blikken van buren of voorbijgangers.

De smart home van somfy zorg je er voor dat de rolluiken automatisch opgetrokken en neergelaten worden. Zo krijg je de indruk dat er altijd iemand thuis is, ook al ben je op vakantie! Of kom je onvoorzien later thuis sluit je de rolluiken op afstand.

Energiebesparend

Rolluiken werken isolerend. Tijdens de kille wintermaanden helpen ze de kou buiten te houden. Als de zon schijnt werken ze eveneens zonwerend. Neergelaten rolluiken vertragen de opwarming van het glas en verhinderen zo temperatuurstijgingen in je woning.

Geluidsisolatie

Als je een oplossing zoekt om straatlawaai en omgevingsgeluid te verminderen, dan bieden rolluiken de ideale oplossing. Je zal versteld staan van het resultaat!

Opbouw rolluiken

Dankzij een rolluik heb je jouw privacy volledig zelf in handen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat voorbijgangers ’s avonds jouw huis kunnen binnenkijken. Bovendien helpt een opbouwrolluik je energiefactuur te beperken door de hoog isolerende waarde van …

MEER INFO

Inbouw rolluiken

Er is niets zo vervelend als lichtinval op jouw televisiescherm wanneer je naar een film kijkt. Door het plaatsen van rolluiken kan je gemakkelijk genieten van je film. Doordat je ramen afgeschermd zijn en de rolluikkast binnen in je woning zit, bezorgen …

MEER INFO

Voorzet rolluiken

Dankzij een snelle montage aan de buitengevel maak je het in no-time romantisch donker of heerlijk luminieus. Zelfs al is er nog geen rolluik voorzien in jouw huis, kan je toch nog genieten van het gewenste licht door een voorzetrolluik te plaatsen.

MEER INFO

BLIJF OP DE HOOGTE! 

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

contact details

03 272 59 00

Stationsstraat 120, 2910 Essen

GRATIS OFFERTE

Ik heb interesse in*:

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.