Zonwering2019-03-05T23:12:26+00:00

zonwering

Zoek je een manier om van jouw terras, huis of tuin de aangenaamste en gezelligste plaats te maken? Koel deze plaats dan af met behulp van een zonwering. Winsol biedt verschillende oplossingen aan. Zo kan je kiezen om een terrasoverkapping te laten plaatsen. Als je liever geen steunpalen in jouw tuin hebt dan kan je misschien beter gaan voor knikarmschermen. Een knikarmscherm is discreet bevestigd aan de muur.

Griekenland

Onze zonneschermen geven je de indruk dat je aan het genieten bent in het mooie Griekenland. Het gevoel dat je onder een grote olijfboom ligt wordt nagebootst. Lekker ontspannen in je tuinstoel of wegdromen in je ligbed. Heerlijk dineren op jouw terras zonder dat de zon op jouw rug of gezicht brandt. Vermijd dat jouw frisse pint of verkoelende smoothie meteen lauw wordt en beleef de perfecte zomerdag.

Door de eenvoudige plaatsing van de Combisol 550 biedt dit zonnescherm de ideale oplossing bij een oneffen gevel. Dit type zonwering past trouwens binnen ieder budget en is beschikbaar met een beschermende bovenkap.

Design

State of the art technologie voor een totaalbeleving in combinatie met een strakke en moderne look: dat is de Linasol ten voeten uit. Zo kun je heerlijk genieten van je terras terwijl je favoriete muziek uit de ingebouwde luidsprekers weerklinkt. Heb je ‘s avonds een buitendineetje gepland met vrienden of familie? De geïntegreerde witte en gekleurde LED-verlichting zorgt voor extra sfeer! En je hoeft er je luie zetel niet voor uit: geluid, licht en motor bedien je immers met een app op je smartphone of tablet.

Verandazonwering

We kennen allemaal de problematiek: op een hete zomerdag kan je niet langer dan 5 minuten in je veranda vertoeven door de ondraaglijke temperatuur. Voorzie je veranda van zonwering en hou het zo lekker fris.

Een veranda is heerlijk als de zon schijnt maar het buiten toch fris aanvoelt. Bij zomertemperaturen kan de temperatuur in je veranda heel snel en heel hoog oplopen waardoor het toch niet zo genotvol vertoeven is. Je kan deze temperatuur gemakkelijk op peil houden met verandazonwering. Indien de felle straling van de zon te warm wordt, kan je het glas bedekken. Hierdoor zal de binnenruimte op een aangename temperatuur blijven zodat je dag in dag uit kan genieten van jouw veranda. Wil je dat jouw veranda niet opwarmt terwijl je op je werk bent? Dan kan je dit heel gemakkelijk automatiseren zodat je ook na je werk kan ontspannen in een heerlijke temperatuur.

Verticale zonwering

Verticale zonwering zijn screens die je kan gebruiken om de hitte van de zon buiten te weren maar wel nog zonlicht binnen te krijgen. Deze esthetische vorm van zonnewering wordt ook op maat gemaakt en kan je aanpassen. Zo kan je ervoor kiezen om 100% verduisterende screens te gebruiken.

zonne schermen

Ruil de zwoele zomertemperaturen op je terras in voor een aangename temperatuur waarbij je de ganse dag kunt genieten. Begint de zon te zakken of kan je wel wat extra vitamine D gebruiken dan laat je het zonnescherm automatisch oprollen in zijn cassette.

MEER INFO

verticale zonwering

Als je op zoek bent naar een esthetische manier om de zon uit je woning te weren, dan zijn screens de aangewezen oplossing. Deze vorm van verticale zonwering blokkeert de zonnestralen op jouw ramen zodat de temperatuur van je woning comfortabel aanvoelt.

MEER INFO

veranda zonwering

Beschik je over een veranda die na een tijd ondragelijk warm wordt wanneer de zon op zijn hoogste punt staat? Dan kan je via verandazonwering  er voor zorgen dat er een aangename temperatuur heerst waarbij je kan ontspannen en even de tijd vergeet.

MEER INFO

BLIJF OP DE HOOGTE! 

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

contact details

03 272 59 00

Stationsstraat 120, 2910 Essen

GRATIS OFFERTE

Ik heb interesse in*:

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.